Nyheter

Du hittar oss på den fantastiskt trevliga “Allt på Sjön” mässan i Gustavsberg den 1/9-3/9 2017. Vi finns här med våra motorbåtsstöttor, segelbåtstöttor samt övriga produkter ur vårt sortiment, med svar på samtliga frågor om båthantering från sjö till land.

Läs mer...

Vi kommer självklart deltag på Marstrand Boatshow den 25/8 -27/8 2017 Sväng förbi vår monter för att ställa frågor, se lite nyheter eller bara småprata lite. Monter F-3 Varmt välkommen!

Läs mer...

Vi kommer som vanligt att finnas på plats på “Allt för sjön” den 4/3-12/3, Älvsjö 2017 Sväng förbi vår monter för att ställa frågor , se lite nyheter eller bara småprata lite. Du hittar oss vid C06:14. Varmt välkommen!

Läs mer...

Du hittar oss på den fantastiskt trevliga “Allt på Sjön” mässan i Gustavsberg. Vi finns här med våra motorbåtsstöttor, segelbåtstöttor samt övriga produkter ur vårt sortiment, med svar på samtliga frågor om båthantering från sjö till land.

Läs mer...

Vi finns på mässan Öppna varv i Ellös, Orust. Kom förbi vår monter för att prata båthantering! Vi finns här med våra motorbåtsstöttor, segelbåtstöttor samt övriga produkter ur vårt sortiment, med svar på samtliga frågor om båthantering från sjö till land. http://www.oppnavarv.nu

Läs mer...

Vi utökar nu vårt sortiment med mastvagnar. Ett mycket smidigt verktyg för enkel förflyttning av mastar. Själva produkten hittar du här: Mastvagn.

Läs mer...

Vi kommer finnas på plats på den sedvanliga mässan Allt för sjön. Sväng förbi vår monter för att ställa frågor eller bara småprata lite. Du hittar oss vid C06:14, välkommen!

Läs mer...

Kom och snacka båtupptagning med oss på den årliga båtmässan i Göteborg. Du hittar oss vid monter C03:12!

Läs mer...

Den 13 sep går den anrika kappseglingen Höstkroken av stapeln i Västerås. Kom och träffa oss och andra utställare på Tullhuskajen och Tullhushamnen. http://wss.se/hostkroken

Läs mer...

Du hittar oss på den fantastiskt trevliga Allt på Sjön-mässan i Gustavsberg.

Läs mer...

Partners: